Volg mij op Facebook Volg mij op Twitter Portfolio van Sunrise Tai Chi Volg mij op LinkedIn 
Volg Sunrise Tai Chi ook op:

Mijn naam is Paul van der Krogt, een geboren optimist met een positieve visie op het leven en de maatschappij. Na een jaar op de grote vaart heb ik ruim dertig jaar gewerkt in de wereld van de energieopwekking en afvalwaterzuiveringen.

'De Kunst van het Positief Denken' is de rode draad in mijn levensfilosofie. Het creëren van nieuwe inzichten en het loslaten van oude patronen. Je leeft maar één keer, haal er uit wat er in zit. Geef je zelf de kans om inspiratie op te doen. Laat je niet tegenhouden in het uiten van je diepste passie. LEEF!!

Al jaren verdiep ik me in de Chinese cultuur, taal en kalligrafie. Ik heb twee reizen door China gemaakt en maakte kleine conversaties met de bevolking in het Mandarijn. Eind jaren zeventig al raakte ik gefascineerd door de schoonheid en beheersing van Tai Chi. Vlak voor de eeuwwisseling ging ik trainingen en cursussen volgen en voelde steeds duidelijker mijn passie voor deze bewegingskunst.

Sinds 2005 geef ik met veel enthousiasme workshops en lessen voor particulieren, bedrijven en instellingen. Ik heb hierin een geheel eigen stijl ontwikkeld die is afgestemd op het niveau van de deelnemers en waarbij geduld en aandacht voorop staan. Voor mij is het belangrijk dat deze sessies in een ontspannen sfeer verlopen en dat er ruimte is voor humor en individuele aandacht. Regelmatig krijg ik positieve feedback van deelnemers. Bij een inloophuis voor mensen met kanker waar ik een aantal jaar heb lesgegeven zag ik zeker het geweldige effect van de Tai Chi. Voor mij bevestigt dit de kracht van Tai Chi in Balans.